Programma

Vrijdagmiddag

Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur komen jullie met het team aan bij Hunzepark in Gasselternijveen. Jullie worden ontvangen door Stan Naaktgeboren, de trainer van jullie weekend. Na je aankomst kunnen jullie gelijk beginnen met vrijspelen. 

 

Vrijdagavond

Er wordt gezamenlijk gegeten. Na het eten zal er aandacht besteed worden aan de theorie en tactiek van het dubbelspel. Hierin komen onderdelen als: aanvallen en verdedigen in de dubbel, passing shot of lob, algemene keuzes in het dubbelspel en de belangrijke keuze "wie speelt met wie?" aan bod.

 

Zaterdagochtend

Vanochtend beginnen de eerste lessen om 10.00 uur. Eerst zal het ontbijt om 9.00 uur klaar staan bij de tennisclub. In deze training zullen wij anderhalf uur aandacht besteden aan dubbelspel en de tactieken die we op vrijdag besproken hebben. 

Voor de lunch wordt de competitie nieuwe stijl besproken, wat betekent dit voor jouw team? Als er vragen over de competitie vorm zijn waar jullie je voor hebben opgegeven is dit het moment om ze te stellen. Daarnaast is er ruimte om nog dingen uit het dubbelspel te vragen en te bespreken.

 

Zaterdagmiddag 

Als jullie de lunch-optie hebben genomen zal er gezamenlijk geluncht worden bij de club. Heerlijke soep en versgebakken brood staan op ons te wachten. Na de lunch wordt er veel individuele aandacht besteed aan techniek van het baselinespel. Dit gebeurt in een privéles van een half uur. De privétrainingen duren tot 17.30 uur.

 

Zaterdagavond

Als jullie de diner-optie hebben genomen zal er gezamenlijk gegeten worden bij de club. Goed voedsel voor een goed herstel in de nacht, waardoor er de volgende dag weer volop getraind kan worden. Er kan uiteraard ook genoten worden van een drankje in de kantine.

 

Zondagochtend

Net als zaterdag ochtend wordt er om 9.00 uur begonnen met een goed ontbijt en bespreken we de dingen die we zaterdag gedaan hebben. De lessen gaan weer van start om 10.00 uur. In het vervolg op de dubbelspeltraining van zaterdag zullen we veel aandacht besteden aan de posities in het dubbelspel en de service. Daarnaast gaan we het hebben over teamspirit en mentale coaching. Aansluitend op de dubbelspeltraining volgen drie privélessen. In deze lessen zal er veel aandacht besteed worden aan voetenwerk, conditie en de manier waarop je je op de aankomende bal voorbereid. Na de derde les zal er genoeg tijd zijn om op te frissen en te douchen voor de lunch.

 

Zondagmiddag

Als jullie voor de lunch of all-inclusive optie hebben gekozen zullen we weer heerlijk gaan lunchen met de groep. Na deze lunch zullen er nog twee privélessen volgen. Na deze lessen spelen we een mini-toernooitje om dit fantastische weekend af te sluiten. Het is voor uzelf mogelijk om zonder extra kosten tot maandag ochtend te verblijven in het Hunzepark.