Algemene voorwaarden

1. Algemene bepalingen

1.1 U zorgt zelf voor gepaste kleding, schoenen en een racket. Tijdens de tours kunnen wel rackets getest worden. Indien we in de hal spelen dient u met schone zaalschoenen de baan te kunnen betreden.

1.2 Tennistours kunnen alleen gevolgd worden, indien een volledige betaling gedaan is binnen 14 dagen na versturen van de factuur maar altijd voor aanvang van het weekend.

 

2. Schade 

2.1 TennisTours en/of Stan Tennis Academie Noord zijn niet aansprakelijk voor ongevallen en blessures opgelopen tijdens de lessen, tenzij ernstige nalatigheid van de trainer kan worden aangetoond. 

2.2 TennisTours en/of Stan Tennis Academie Noord is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of het verloren gaan van goederen van deelnemers. 

 

3. Borg

3.1 In de prijs zit een borgsom van €65,-- verrekend. Mits de accommodatie netjes wordt achtergelaten krijgt u deze borg terug van TennisTours. Het Hunzepark beslist of de borg wordt terugbetaald. Hierover kan niet gecorrespondeerd worden. Bent u het niet eens met de beslissing kunt u bezwaar maken bij Hunzepark.